Geen loon voor werken in de gemeenteraad

September 28, 2018

     

 

Ik ben een vader en ik zorg goed voor mijn kinderen: van kleine dingen doen, zoals ze naar het school of bus station brengen, tot belangrijke dingen doen, zoals dagelijkse opvoeding, zorgen voor hun welzijn en ze voorbereiden voor hun rol in de maatschappij. Ik krijg en verwacht geen geld daarvoor.

Ik zorg voor mijn huis en mijn eigendom: ik maai het gras, af en toe moet ik zorgen voor kleine reparaties in het huis, zodat ik samen met mijn familie volop kan genieten van onze tuin en ons huis. Ik krijg en verwacht geen geld daarvoor.

Ik doe mee aan de samenleving in Overijse - door actief te zijn in CD&V, af en toe mee te doen aan verschillende activiteiten als vrijwilliger, maar vooral door meer te willen doen en teruggeven aan Overijse en de Overijsenaren. Ik wil zorgen dat mensen hun stem kunnen laten horen en een directe invloed kunnen hebben op wat er in hun gemeente gebeurt en de beslissingen die in hun naam worden genomen. Daarvoor wil ik geen geld krijgen. Als ik gekozen word in de gemeenteraad, wil ik heel de loon doneren aan een goed doel. En dat kunnen jullie kiezen.

Please reload

Our Recent Posts

Geen loon voor werken in de gemeenteraad

September 28, 2018

Politiek neutraal zijn is geen optie

August 14, 2018

Thuis hier in Overijse ook in Jesus-Eik

August 2, 2018

1/1
Please reload

Tags

Please reload

©2018 by "Thuis hier in Overijse". Proudly created with Wix.com