Our Recent Posts

Tags

No tags yet.

Wat hebben de Rode Duivels ons geleerd?


Onze Rode Duivels hebben een uitstekende prestatie bij het WK gehad. Ze hebben bevestigd dat een sterke ploeg, waar elke speler zijn taak voldoet en alles geeft voor zijn ploeg, hoort bij de wereld winnaars. De samenstelling van passie, talent, kennis, heel veel werk, wilskracht en een duidelijke gemeenschappelijke doel zorgde er voor dat onze Rode Duivels dit jaar geschiedenis konden schrijven. Hetzelfde gaat voor een gemeenschap: als ieder van ons zijn of haar rol speelt en zijn of haar kennis en vaardigheden naar voren brengt voor het bereiken van gezamenlijke overeenkomstige doelen (zoals een goede en veilige samenleving over meerdere generaties) dan kunnen de gemeenschap en al haar individuen alleen maar gedijen en succesvolle levens lijden.


©2018 by "Thuis hier in Overijse". Proudly created with Wix.com