Wat hebben de Rode Duivels ons geleerd?

July 17, 2018

 

 

Onze Rode Duivels hebben een uitstekende prestatie bij het WK gehad. Ze hebben bevestigd dat een sterke ploeg, waar elke speler zijn taak voldoet en alles geeft voor zijn ploeg, hoort bij de wereld winnaars. De samenstelling van passie, talent, kennis, heel veel werk, wilskracht en een duidelijke gemeenschappelijke doel zorgde er voor dat onze Rode Duivels dit jaar geschiedenis konden schrijven. Hetzelfde gaat voor een gemeenschap: als ieder van ons zijn of haar rol speelt en zijn of haar kennis en vaardigheden naar voren brengt voor het bereiken van gezamenlijke overeenkomstige doelen (zoals een goede en veilige samenleving over meerdere generaties) dan kunnen de gemeenschap en al haar individuen alleen maar gedijen en succesvolle levens lijden.

Please reload

Our Recent Posts

Geen loon voor werken in de gemeenteraad

September 28, 2018

Politiek neutraal zijn is geen optie

August 14, 2018

Thuis hier in Overijse ook in Jesus-Eik

August 2, 2018

1/1
Please reload

Tags

Please reload

©2018 by "Thuis hier in Overijse". Proudly created with Wix.com